PAJOTTENLAND SINT-MARTENS-LENNIK

Er waren 14 aangemelden voor onze dagFloriest in Pajottenland. Schoon groepje ... tot er 6 annulaties binnenvielen. "Wegens onvoorziene omstandigheden" of wegens de voorspelde hitte. Zaterdag de wandeling volledig hertekend waardoor domein Groenenberg met mooi stuk bos erin kwam.

'n Vroegere start - bedankt begripvolle overblijvende Floriestjes - maakte dat we ons om goed 12 uur al op het terras van ons middagcafé "de Spontane Goesting" in de schaduw van de grote linde konden neervleien. 10 km gestapt, nog 11 km te gaan. We zoeken regelmatig de schaduw op om wat te drinken van onze meegebrachte watervoorraad. Door het gewijzigde parcours komen we uit aan het kasteel van Gaasbeek. Pitstopje halfweg dus in de namiddag 👍. De Krijmerie doet gouden zaken en enkelen van ons kunnen het niet nalaten er binnen te trekken voor een ijsje met 1 of meerdere bollen 🙂. De Graaf van Egmont ligt aan de overzijde en heeft een schaduwrijk terras, dus ... Vandaag hebben we heel veel paadjes en éénpersoonsweggetjes, vaak onder bomen en struiken, zeker 85 % onverhard dus hiermee is de CEO in haar nopjes. Na het omwisselen van de wandelschoenen naar sandalen smaakt de afscheidspint (en hapje voor de Roeselarenaars 🤪) opperbest. Mooie dag, bedankt harde kern ! 

Deze regio - Pajottenland en streek Ninove - wordt de bestemming van onze uitwaai 2020 op 1 en 2 februari. Bedjes al vastgelegd 🤩. Newsletter volgt ... Als ik terug ben uit Oeganda !